trustview - vår prisbelönta innovativa lösning

Legal tech

Vi gör det lätt att göra rätt!

Med hjälp av innovativ ny teknik har våra experter tagit fram den kompletta digitala lösningen som revolutionerar ert compliance arbete.

Vår passion är att hjälpa verksamheter att  på ett kostnadseffektivt sätt efterleva lagkrav. Genom att fånga de möjligheter som digitaliseringen erbjuder kan vi effektivisera ert compliance arbete. 

Eliminera tidskrävande administration och låt oss hjälpa er att automatisera ert arbete med hjälp av ny teknik.

Innovationspris

Vår helsvenska molntjänst Trustview som bl.a. vunnit Almis innovationspris hjälper organisationer oavsett storlek att på ett kostnadseffektivt ta sitt  regelefterlevnadsarbete till nästa nivå.

nedladdning

Regelverk behöver inte längre vara krångligt!

Till skillnad från många andra tekniska lösningar har Trustview tagits fram av ledande jurister och experter inom olika rättsområden. Vi utgår från juridiken och använder ny teknik för att automatisera och effektivisera ert arbete.

Hjärtat i vårt lösning är vårt beprövade juridiska ramverk som alla kan förstå och som på ett strukturerat och användarvänligt sätt hjälper er att uppnå en godtagbar nivå av efterlevnad. Våra kunder uppskattar särskilt vårt GDPR-ramverk som har gjort det enkelt för flera kunder att på ett enkelt och automatiserat arbetssätt sätta upp sitt dataskyddsarbete. Många kunder har halverat det manuella och administrativa arbete.

Vi berättar gärna hur vi kan hjälpa Er organisation att ta ert compliance-arbete till nästa nivå och hjälpa er att istället för att sätta er in i krångliga produkter och regelverk lägga tid på er kärnverksamhet.

Boka in en demo idag så kan du få testa vår lösning kostnadsfritt i 3 månader.

Lär dig mer, klicka på filmen ovan (ca 1,5 min)

Boka tid för en demo

Scroll to Top