Sök
Stäng denna sökruta.

Karriär

Vi letar alltid efter nya stjärnor!

Duktiga medarbetare är Evertrusts största tillgång och för rätt personer erbjuder vi spännande och utvecklande tjänster i ett expansivt företag med benen i två världar, vår konsultverksamhet där vi stöttar ledande bolag med dataskyddsfrågor samt vår legal techsatsning, där vi bygger framtidens GDPR-lösningar för effektivt och tryggt arbete med dataskydd.

Hur vi är

På Evertrust är det innovation och framåtanda som styr.

Våra klienter säger att vi är modiga, att vi har affärsförståelse, slipade juridiska kunskaper och en effektiv kommunikationsförmåga. Vi har kontor på en fancy adress i Stockholm, med skönt häng på översta våningen. Vi har inte pingisbord ännu, men vi har grymma frukostar varje vecka och vår månadsvisa STIM är en självklarhet (vet du inte vad STIM är än, så kolla in vår video längre ner).

Kika in lite hos oss!

På Evertrust är det inte bara jobb… jobb…. och jobb. Titta in på en av våra konferenser eller smygkika hur det går till på våra STIM – Sista Torsdagen i Månaden. 

STIM

Spela videoklipp

På konferens

Spela videoklipp

Hur du är

Om du tror på att tänka stort och utforska nya möjligheter kommer du att trivas hos oss. Du vill och vågar ta plats och vill göra skillnad hos kunden. Du ser fördelarna med tech och hur det underlättar din och andras vardag och är inte rädd för att pröva nya vägar för att underlätta för kunden. Hos oss får du även vara den du är. Oavsett om du trivs bäst i kostym eller myskläder. 

Vårt mål är att skapa ett bolag vi själva vill jobba på

Vår kultur

Hos Evertrust får du vara den du är. Vi tror att arbete och glädje går hand i hand, och hjälps åt att skapa en miljö där vi trivs tillsammans. Hos oss är titlar oväsentliga. Vi är generösa med vår kunskap och stöttar varandra över gränserna mellan projekt såväl som professioner. Därför sammanstrålar vi alltid på kontoret på onsdagar, för att utbyta erfarenheter över en god frukost. 

Lediga tjänster

Bli en del av Evertrust genom att söka någon av våra lediga tjänster idag. Hittar du inte någon tjänst som passar? Skicka gärna in en spontanansökan till oss på info(at)evertrust.se. Vi letar kontinuerligt efter stjärnor inom våra områden.

BefattningJobbkategoriArbetsplatsAnsök senast
Juriststudenter sökes för sommarjobbJuristStockholm
IT-jurist med WOW-faktorJuristStockholm
Managementkonsult inom Cyber SecurityITStockholm

En svensk molntjänst på svenska servrar. Snabbt, tryggt & säkert.
Rulla till toppen