Karriär

Vi letar alltid efter nya stjärnor!

Duktiga medarbetare är Evertrusts största tillgång och för rätt personer erbjuder vi spännande och utvecklande tjänster i ett expansivt företag med benen i två världar, vår konsultverksamhet där vi stöttar ledande bolag med dataskyddsfrågor samt vår legal techsatsning, där vi bygger framtidens GDPR-lösningar för effektivt och tryggt arbete med dataskydd.

Hur vi är

På Evertrust är det innovation och framåtanda som styr.

Våra klienter säger att vi är modiga, att vi har affärsförståelse, slipade juridiska kunskaper och en effektiv kommunikationsförmåga. Vi har kontor på fancy adress i Stockholm, men du kommer inte att möta många corporate-kostymer eller pennkjolar. Vi har inte pingisbord ännu, men vi har grymma frukostar varje vecka och vår månadsvisa AW är en självklarhet.

Hur du är

Om du tror på att tänka stort och utforska nya möjligheter kommer du att trivas hos oss. Du vill och vågar ta plats och göra skillnad till kundens fördel. Du ser fördelarna med tech och hur det underlättar din och andras vardag.

Så här jobbar vi

Vår kultur

Hos Evertrust får du vara den du är. Vi tror att arbete och glädje går hand i hand, och hjälps åt att skapa en miljö där vi trivs tillsammans. Hos oss är titlar oväsentliga. Vi är generösa med vår kunskap och stöttar varandra över gränserna mellan projekt såväl som professioner.

Lediga tjänster

Bli en del av Evertrust genom att söka någon av våra lediga tjänster idag. Hittar du inte någon tjänst som passar? Skicka gärna in en spontanansökan till oss på info(at)evertrust.se. Vi letar kontinuerligt efter stjärnor inom våra områden.

BefattningJobbkategoriArbetsplatsAnsök senast
GDPR-juristJuristStockholm
Managementkonsult inom Cyber SecurityITStockholm

En svensk molntjänst på svenska servrar. Snabbt, tryggt & säkert.