Om oss

Vi är ett passionerat team av jurister, informationsexperter, IT-arkitekter och utvecklare. Tillsammans kombinerar vi vår expertis för att erbjuda både konsulttjänster och en avancerad plattform. Vi skapar en framtid där företag enkelt uppfyller regelverk med hjälp av modern teknologi.

Vilka är vi och vad sysslar vi med egentligen?

Vårt måk är att erbjuda kraftfulla och användarvänliga verktyg och vassa konsulter som skapar verklig påverkan på hur företag hanterar och navigerar genom komplexa regler och krav.

Vår värdegrund bygger på tre grundläggande principer: Kundfokus – vi lyssnar och levererar skräddarsydda lösningar. Innovation – vi omfamnar förändring och erbjuder nyskapande idéer. Integritet – vi agerar ärligt, transparent och ansvarsfullt. Dessa värderingar formar vårt företag och skapar meningsfulla relationer med våra kunder och samarbetspartners.

När en jurist och en systemarkitekt, med olika bakgrunder och kompetenser, korsade vägar, såg de en unik möjlighet att revolutionera juristbranschen. För trots alla framsteg i nya tekniker, kämpade många företagare fortfarande med ineffektiva processer och långsamma rutiner. I samspelet mellan juridik och teknik började de forma sin vision, att med moderna verktyg underlägga för företag att förstå och hantera legala krav. 2021 lanserades Trustview, en helsvensk molntjänst som gör just det. Men det här är bara början på historien. Historien som skulle förändra allt.

Vår idé är att kombinera vår juridiska erfarenhet med modern teknologi och skapa ett verktyg som underlättar för företagare att bli compliant till olika regelverk. Vi vill ge företagare tid att fokusera på sin verksamhet samtidigt som de säkerställer efterlevnad på ett smidigt sätt.

Vårt team består av en stark sammansättning av jurister, informationssäkerhetsexperter, IT-arkitekter, projektledare, utvecklare och fler kompetenser. Tillsammans drivs vi av passionen att forma framtiden kombinerar juridisk kunskap och avancerad teknologi för att hjälpa företagare att enkelt uppfylla regelverk. Nedan träffar du några av oss.

Laget

Farhoud

Medgrundare och hjärnan bakom Trustview! Ansvarar för att hela tiden utveckla nya effektiva digitala lösningar för våra kunder.

Informationssäkerhetsexpert och medgrundare

Jesper

Jesper, vår rättsexpert och medgrundare, balanserar lagboken med kreativitet och vassa argument!

Jurist och medgrundare

Katja

Katja hjälper våra kunder med alla typer av dataskyddsfrågor men är även en fena på att leda och implementera dataskyddsprojekt.

Dataskyddsexpert

Ellinor

Hjälper bolag med deras dataskyddsutmaningar med ett strålande leende och juridisk klarsynthet!

Junior dataskyddsjurist

Linnea

Vår dataskyddsexpert och sociala medieansvarig. När Linnea inte stödjer våra kunder ser hon till att vi hörs och syns på bl.a. Linkedin!

Junior dataskyddsjurist

Johanna

Johanna, vår dataskyddsexpert som kan regelverken utan och innan och hjälper våra kunder att navigera rätt i dataskyddsfrågorna!

Senior dataskyddsjurist

Fredrik

Vår försäljningsspecialist med en oslagbar charm och en magisk förmåga att hitta rätt lösning för våra kunder.

Head of Sales

Joana

Joana, vår projektledare, leder våra projekt med struktur och målmedvetenhet och skapar harmoni i varje utmaning!

Projektledare

Aleksandar

Aleksandar är upphovsmannen bakom allt man ser i Trustview. Vår frontendexpert som gör användarupplevelsen lika vacker som funktionell med sina kodkonstverk.

Frontendutvecklare

Jakub

Jakub, vår kodkonstnär, skapar digitala mästerverk och ser till att allt flyter sömlöst bakom kulisserna.

Backendutvecklare

Bernard

Bernard, vårt bakgrundsgeni, bygger den osynliga motorn som driver våra tjänster framåt!

Backendutvecklare

Milan

Milan, vår användarvänlighetsexpert, ser till att våra verktyg är enkla och intuitiva så alla kan förstå och använda dem.

Frontendutvecklare

Louie

Vår pälsiga kontorshund besöker oss ibland och sprider glädje och kärlek.

Mood-manager