Trustview - ett modernt GRC-verktyg

Eliminera tidskrävande administration och automatisera ert arbete med hjälp av den kompletta digitala lösningen för att hantera olika regelverk som GDPR, ISO 27000, NIS2, DORA osv.

Ledsnat på excellistor, molntjänster och andra verktyg som skapar mer huvudvärk än stöd och har ni svårt att hålla ihop arbetet med legala krav? Du är inte ensam. Därför tog vi fram ett intuitivt verktyg för att förenkla och revolutionera ditt arbete. Baserad på 25 års erfarenhet av hur dataskydd och informationssäkerhet ska hanteras i praktiken. Vårt GRC-system (Governance – Risk – Compliance) förenklar arbetet med t.ex. dataskyddsförordningen GDPR, ISO 27000, NIS2, DORA m.m.

LEGAL + TECH = SANT

Förenkla ditt arbete med Trustview - Compliance Manager

Compliance måste inte vara pappersbaserat, paragrafstyrt och krångligt. Det kan också vara automatiserat, lättillgängligt och effektivt. Med hjälp av innovativ ny teknik har våra experter tagit fram en komplett digital lösning för ert compliancearbete. Kolla på vår video så förklarar vi närmare.

Prisbelönt innovation

Vår digitala plattform Trustview - Compliance Manager har vunnit Almis innovationspris. Tjänsten hjälper både stora och små organisationer att ta sitt regelefterlevnadsarbete till nästa nivå, utan att det kostar skjortan.

Fördelarna med vår Compliance Manager

Regelverk behöver inte vara krångliga

Vår användarvänliga lösning gör det enkelt för dig att förstå juridiken och komplexa regelverk.

Med hjälp av ny teknik blir juridiken lättillgänglig. Vårt beprövade juridiska ramverk gör det enklare att förstå vilka krav som gäller. Med hjälp av teknikens under strukturerar och automatiserar systemet resten av arbetet.

Ta del av andras erfarenheter

Du slipper återuppfinna hjulet och kan istället ta del av beprövad metodik baserad på ledande juristers och säkerhetsexperters erfarenhet från mängder av projekt i flertalet branscher.

Spara tid och pengar

Minska konsultbehov och konsultbehov, hämta statusrapporter i realtid och följ och hantera åtgärdsarbetet i ett och samma enkla system. Allt detta och mycket mer finns i Trustview.

Vi berättar gärna hur vi kan hjälpa er organisation att ta ert compliance-arbete till nästa nivå

Boka in en demo idag så kan du få testa lösningen kostnadsfritt i 3 månader.

En svensk molntjänst på svenska servrar. Snabbt, tryggt & säkert.